re
ge
ne
ra

0

. . .

Mi a Regenera?

Tudj meg többet róla

A regenera
nem energiaital...

...hanem egy vitaminokban gazdag, gyógynövény-
kivonatokból készülő, kellemes gyümölcsízű szénsavas üdítőital!

Mi a Regenera?

Milyen hatása van?

Összetevői segíthetik a szervezetbe bekerülő alkohol lebontását.

Összetevői segíthetik leküzdeni a másnapossággal járó kellemetlen tüneteket.

A B-komplex, C, E vitaminok és a méz jótékony hatásai optimalizálják a szervezet működését.

Kiknek érdemes fogyasztani?

A REGENERA nem csak az italozók kedvelt üdítőitala, hanem:

a sportolók, menedzserek és diákoké is, mert

a B-komplex, C, E vitaminok és a méz jótékony hatásai optimalizálják a szervezet működését.

Az alkohol és

az emberi szervezet

Az emberiség már 3000 éve szívesen fogyaszt alkohol tartalmú italokat. Az alkohol a szervezetben egy sor kellemes és kellemetlen hatást okoz.A kellemetlen hatások elsősorban azért jelentkeznek, mert az alkoholt az emberi szervezet igen lassan tudja lebontani (metabolizálni). A lebontás gyorsasága és minősége függ a szervezet állapotától. Az alkohol metabolizációja akkor optimális, ha a szervezetben jelen vannak az ehhez szükséges fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, cukrok és enzimek. Az emberi szervezet az alkoholt méreganyagként érzékeli és kezeli, megpróbálja azt minél hatékonyabban lebontani, illetve eltávolítani. Mivel önmagában az alkohol nem tud távozni az emberi szervezetből,

szervezetünknek azt metabolizálni kell. A metabolizálás azt jelenti, hogy a véráramba bekerült alkohol eljutván a májba, lebomlik. Maga a lebontási folyamat a májsejtekben történik, alapjában két különböző biokémiai úton.

Egyrészt az alkohol lebontása történhet enzimatikusan, az alkohol-dehidrogenáz enzim működése során, másrészt az “alkoholindukció” által bekapcsolt mikroszomális etanol oxidáló rendszeren keresztül (MEOS). Az utóbbi a májsejtekben működő citokróm P450- függő rendszeren keresztül az alkoholból acetaldehidet, továbbiakban acetátot képez, azáltal, hogy a bioszintetikus redukálást végző NADPH kofaktort NADP+ kofaktorrá oxidálja. Ez a rendszer oxigént használ fel, a reakció során úgynevezett szabadgyökök keletkeznek, amelyek toxikusak a szövetek számára. A rendszer működése során csökkenti a NADPH szintet előidézi az oxidatív stressz állapotát.

A regenera

hatása a szervezetre

A REGENERA Revital & Anti hangover drink egy olyan üdítő ital, mely hatóanyagai segítségével biztosíthatja az optimális metabolizációt.Az italozás előtt, közben vagy után elfogyasztott REGENERA ital biztosíthatja a tökéletes metabolizációt. Az emberi szervezet így már optimális, gyors alkohol lebontásra képes. A szervezetben elegendő mennyiségben jelenlévő antioxidánsok megszüntetik a szabadgyököket, és emiatt nem alakul kia jól ismert másnaposság, gyötrő fejfájás, émelygés. Hatóanyagai között szerepelnek olyanok is, amelyek azért felelősek, hogy a túlzott alkohol fogyasztás után az emberi szervezet fáradékony állapotát optimalizálja, ezáltal nyugodt alvást, friss ébredést eredményez.

A REGENERA összetevői felgyorsíthatják az enzimatikus alkohol lebontó folyamatokat. A termékben lévő fruktóz a szervezetünkben a glükóz molekula egy bizonyos módosított formájává alakul át, amelynek lebontása megnöveli a szervezet NADH kofaktor szintjét. A NADP+ kofaktort egy speciális enzimrendszeren keresztül visszaredukálja NADPH-ra, amely ezután további alkohol oxidatív lebontási folyamatába léphet vissza. A termékben lévő antioxidánsok elősegíthetik az oxidációból származó szabadgyökök közömbösítését, így nem alakulnak ki a jól ismert “másnapossági tünetek” (fejfájás, hányinger).

Minden embernek különböző mennyiségű idő kell ahhoz, hogy azonos mennyiségű és minőségű alkohol elfogyasztása után az alkohol lebontásra kerüljön. Az alkohol lebontás “sebessége” függ az ember nemétől, életkorától, testsúlyától, étkezéstől, a napszaktól, amikor az alkoholt elfogyasztotta, valamint, hogy a máj mennyire van terhelve.

A regenera Revital & anti hangover drink

Összetétele

Water, fructose, honey,
flavour enhancer: citric acid,
preservative: potassium sorbat, sodium benzoate,
colouring agents: betacarotene, beta-apo-8’-karotinal, carbon dioxide (min5g/l),
vitamins: tiamin(B1), riboflavin (B2), piridoxin (B6), kobalamin (B12), L-ascorbin-acid (C),niacin (B3), folic acid (B9), pantotenic acid (B5), biotin (B7)]

tápértéke / 100ml

Energy: 180KJ/43 Kcal
Fat: 0 g
of which saturated fatty acids: 0 g
Carbohydrate: 11,2 g
of which sugars: 11,2 g
Fibre: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0,2 g

Vitaminok / 100ml, nrv%*

*NRV% =
Napi Táplákozási Bevitel referencia érték %-a felnőttek esetében

Tiamin: 0,41 mg 37 %
Riboflavin: 0,47 mg 34 %
B6-vitamin: 0,30 mg: 21 %
B12-vitamin: 0,50 ug 20 %
C-vitamin: 48 mg 60 %
Niacin: 6,0 mg 38 %
Folsav: 60 ug 30 %
Pantoténsav: 1,8 mg 30 %
Biotin: 40 ug 80 %

próbáld ki,

regenerálódj még ma!

Felejtsd el a másnaposságot, a kellemetlen leheletet, a fejfájást. Ha megelégelted, hogy egy átmulatott éjszaka ára egy egész napos kínszenvedés, akkor itt a megoldás!

Fogyassz el lefekvés előtt egy REGENERA Anti-hangover italt, és nem lesznek előtted akadályok reggel!

És hogy hol tudod megvásárolni?

próbáld ki,